business-2160910_640
Mooi logo borduren!

Als jij gaat kijken naar kleren met logo’s erop dan zie je veel verschillen. Je hebt kleren met een geprinte logo en je hebt kleren waarbij ze kiezen voor een logo borduren. In beide gevallen kan het heel erg mooi zijn, maar dat is niet altijd zo. Ze hebben natuurlijk ook heel erg veel verschillen en het is ook goed om te weten wat die verschillen zijn. Als jij namelijk kleding besteld dan wil je wel kleren die lang mee gaan. In sommige gevallen is dat helaas niet zo en dat kan met het logo op het shirt te maken hebben.

logo borduren

Kwaliteit

Als jij op zoek bent naar een kledingstuk van kwaliteit dan moet je natuurlijk op een paar dingen letten. Een van dingen is of het kledingstuk merkkleding is of niet. Kleding met merk is vaak wat duurder, want de kwaliteit is ook beter. Het logo dat op het kledingstuk staat zegt over het algemeen ook een heleboel over de kwaliteit van het kledingstuk. Als het logo geprint is dan is de kans groot dat deze niet lang mee gaat. Veel merken maken daarom gebruik van logo borduren. Een geborduurd logo gaat namelijk wel lang mee. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over dat het logo snel kapot gaat.

Verschillen

Er zijn niet heel erg veel verschillen tussen een geprint logo en een logo dat wordt geborduurd. Wel zijn er een aantal verschillen. Bij het maken van het shirt gebeurt er steeds hetzelfde proces. Alleen het logo is anders. Wanneer het geprint wordt, wordt het shirt in een mal gelegd in een machine. De machine zal er dan een logo op drukken. Hierdoor krijg je dus een print op een logo. Wanneer je kiest voor een logo borduren zal het in een machine gaan die letterlijk gaat borduren met draad. zo krijg je een kwaliteitslogo.